Timeless, creamy, elegant. 

 

Alt du behøver - tidsløse, varme og elegante presets, som ikke kun gør dit workflow så meget lettere, men som også giver dig lækre, tidsløse billeder du længe har drømt om. 

Ja tak! Dem må jeg have.

Optimeret workflow

Du behøver du ikke længere opfinde den dybe tallerken hver gang du skal redigere et billede. Med disse presets har jeg gjort forarbejdet for dig.

Tidsløs redigeringsstil

Med mine presets opnår du en blød, varm men samtidig tidsløs og elegant redigeringsstil, som er egnet til alle former for fotografering.

Synlighed

Med en genkendelig og unik redigeringsstil opnår du en bedre synlighed, så dine følgere og potientielle kunder ikke er i tvivl om, at du er den rigtige fotograf.

5 forskellige presets - samlet i 1 redigeringsstil

I alle mine år som fotograf, har jeg arbejdet hårdt for at opnå en helt speciel og unik redigeringsstil, som kan bruges på kryds og tværs af fotograf-grene, som samtidig er tidssløs og lækker. Det har jeg nu opnået, og er helt "high" over at kunne dele dem med dig.

Lettere, hurtigere redigerings workflow og magiske billeder!

 

Er du nysgerrig på hvilken forskel mine presets kan gøre for dine billeder, så kan du til hver en tid sende mig 2-3 af dine billeder, så du kan se hvilken magi mine presets kan skabe i dine billeder.

 

All you need is love... and some freaking amazing presets!

 

Med mine nye presets får du 5 presets. Alt hvad du behøver til at opnå magiske billeder i bløde, varme toner.

3 farve presets 

2 sort/hvid

 

Ja tak! Dem skal jeg have.